Panter direktno otkrio ko sledeći napušta Partizan

Izvor: B92, 02.Jul.2023, 12:54

Panter direktno otkrio ko sledeći napušta Partizan

Kapiten Partizana Kevin Panter odlučio je da ostane još dve godine u crno-belom dresu. Ali, to neće učiniti svi stranci iz prošlosezonskog rostera.

Panter je u izjavi za grčki "BN Sports" direktno otkrio da je sledeći koji napušta tabor šampiona ABA lige – Janis Papapetru.

Grk je u Humsku stigao prošlog leta kao kapiten Panatinaikosa, gde se vraća godinu dana kasnije.

Tako će ostati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saigrač sa francuskim centrom Matijasom Lesorom, koji je prvi napustio tim Partizana po završetku sezone.

"Volim Papapetrua, zna on to dobro. Imali smo blizak odnos tokom sezone. Nažalost, on se vraća kući. Želeo sam da ostane, ali svako donosi svoje odluke. On je dobar lik i igrač. Pomogao je mnogo Partizanu i nedostajaće mi mnogo, osetiće se njegov izostanak. Ostaćemo u kontaktu, srećan sam zbog njega, oprostiću mu", rekao je Panter za "BN Sports".

Dakle, trojica stranaca su napustila Partizan: Matijas Lesor, Dante Egzum i Janis Papepetru, a trojica će najverovatnije ostati: Kevin Panter, Džejms Naneli i Zek Ledej, za koga se piše da je blizu produžetka ugovora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PANTER DIREKTNO OTKRIO KOJI KOŠARKAŠ NAPUŠTA PARTIZAN: „Želeo sam da ostane, mnogo će mi nedostajati!“

Izvor: HotSport.rs, 02.Jul.2023

„Srećan sam zbog njega, oprostiću mu!“ Kevin Panter kapiten Partizana, produžio je ugovor sa klubom na još dve godine, odlučivši da ostane u crno-belom dresu. Međutim, već na kraju sezone, bilo je jasno da Željko Obradović neće uspeti da zadrži sve nosioce igre. Panter je u nedavnom intervjuu...

Nastavak na HotSport.rs...

Panter otkrio ko sljedeći napušta Partizan

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jul.2023

​Kapiten Partizana Kevin Panter odlučio je da ostane još dvije godine u crno-belom dresu. Ali, to neće učiniti svi stranci iz prošlosezonskog rostera.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.