Panter: Nemamo vremena za umor

Izvor: Beta, 07.Mar.2022, 14:28

Panter: Nemamo vremena za umor

Košarkaš Partizana Kevin Panter rekao je danas da ekipa nema vremena za umor posle utakmice protiv Crvene zvezde, pošto je očekuje važan meč protiv Lijetkabelisa u Evrokupu, u kome mora da igra timski i čvrsto."Pred nama je važna utakmica i nemamo vremena za umor, već moramo da se pobrinemo da ostvarimo važnu pobedu. U poredjenju sa utakmicom protiv Lijetkabelisa u novembru, nemamo drugačiji tim, ali definitivno igramo drugačije, tako da će to biti drugačija utakmica gde ćemo biti mnogo agresivniji, kakvi smo bili i u poslednjih nekoliko mečeva", rekao je Panter za klupski sajt.Košarkaši Partizana otputovali su danas u Litvaniju gde će u utorak od 18 časova u Panavežisu igrati protiv Lijetkabelisa, utakmicu 14. kola Evrokupa."Ključ za pobedu biće timska igra, pridržavanje plana utakmice, fokus tokom svih 40 minuta i čvrsta igra", dodao je Panter.Partizan je u prvoj fazi takmičenja u Beogradu pobedio Lijetkabelis sa 84:77. Crno-beli su sinoć pobedili Zvezdu sa 98:84, a trener Željko Obradović rekao je da je ekipa već imala lošije iskustvo igranja dve utakmice za 48 sati."Igrali smo izvanrednu utakmicu protiv Hamburga, a onda dva dana nakon toga protiv Mege veoma slabo. Falilo je energije i to je ono o čemu ćemo razgovarati sa igračima ...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

RADONJIĆ PRED REAL: Svi znamo protiv koga igramo, navijači pomozite!

Izvor: Kurir, 07.Mar.2022

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je danas da njegov tim očekuje duel sa Real Madridom koji je jedna od najboljih ekipa u Evroligi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.