Panter: Moramo da igramo do kraja

Izvor: B92, 23.Apr.2023, 21:22

Panter: Moramo da igramo do kraja

Košarkaš Partizana Kevin Panter rekao je da će duel sa Realomm biti težak i da tim mora da se drži plana.

Crno-beli u utorak od 20.45 sati počinju plej-of seriju protiv "kraljevskog klub".

"Očekivanja… moramo da se držimo plana, bio sam u ovakvim situacijama. Biće teško, ali ključ u ovoj seriji je da se držimo plana, da budem disciplinovani, da budemo ono što jesmo, to je ključ. Nema šta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << puno da se kaže", rekao je Panter i dodao da ne oseća pritisak.

"Ne, ne uopšte. Tako je tokom cele sezone. Ne osećam pritisak, moramo da radimo ono što smo radili cele sezone i to je ključ".

Pričao je i iskustvu igranja eliminacione faze Evrolige.

"Moramo da igramo do kraja. Imali smo (kada je igrao za Milano) 2-0 i mislili smo da ćemo uručiti “metlu”, pa se ekipa vratila. Moramo da igramo do kraja, bilo je slučajeva da igramo 37 minuta i da padnemo u poslednja tri. Znači, moramo da nastavimo da igramo do kraja i to će biti jedan od ključeva", rekao je Panter.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.