Panter: Kriv sam za neke poraze prošle sezone VIDEO

Izvor: B92, 03.Okt.2023, 20:24

Panter: Kriv sam za neke poraze prošle sezone VIDEO

Kapiten Partizana Kevin Panter govorio je uoči gostovanja crno-belih Makabiju iz Tel Aviva.

Prvak ABA lige će u prvom kolu protiv "Ponosa Izraela" igrati u četvrtak od 20.05.

Panter je letos bio blizu prelaska u Barselonu, ali je odlučio da produži ugovor sa beogradskim timom.

"Krivim sebe za neke poraze na kraju prošle sezone. Želim da budem bolji lider, ne samo na parketu, već na razne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << načine. Osećam da smo napredovali i da smo sada zrelija ekipa. Ne razmišljamo o prošloj sezoni. Sada kreće nova, za sve, idemo iz meča u meč", rekao je Panter i dodao:

"Biće sigurno i uspona i padova, takav je život generalno. Spremni smo za Maccabi, znamo da su odličan tim na njihovom terenu i da će biti potrebna jaka košarka koju ćemo igrati 40 minuta. Moramo da ostanemo pozitivni, da radimo vredno, iz treninga u trening da napredujemo".

Ovo će za Pantera biti treća sezona u klubu.

"Mnogo mi to znači, lepo mi je što sam se vratio, treća sezona za mene u Partizanu i baš se radujem", istakao je Panter.

Uoči meča sa Makabijem svoje utiske izneo je i trener Željko Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.