Paklen raspored, idemo utakmicu po utakmicu

Izvor: B92, 02.Dec.2020, 15:30

"Paklen raspored, idemo utakmicu po utakmicu"

Košarkaš Partizana Nikola Janković pričao je o treninzima crno-belih tokom reprezentativne pauze.

Rade Zagorac, Uroš Trifunović i Nemanja Dangubić bili su sa reprezentacijom u Finskoj, gde su odigrane dve utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine.

Ostali igrači su u Beogardu.

"Prolazimo kroz jedan mini-ciklus priprema, tačnije kroz pakao. Prošle nedelje smo u dva dana imali tri treninga, pa jedan dan slobodno, pa opet dva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << treninga u jednom danu. Bavimo se individualnim stvarima i nekim stvarima kojima ne možemo da se bavimo u jeku sezone i kada su utakmice. Prija nam ovo i lepo funkcioniše. Došla je reprezentativna pauza u pravom trenutku za nas i ovaj dodatni rad", rekao je Janković.

Slede mečevi protiv Mornara i Bahčešehira.

"Te dve utakmice mogu da anuliraju neke lošije partije iz prvog dela sezone. Mogu mnogo da nam znače. Odradili smo dobar posao u poslednjih 4, 5 utakmica, sada su ove dve tu da zaokružimo ovu priču, da se iskristališe tabele u Evrokupu i ABA ligi. Biće teško u Baru, odlična su šuterska ekipa. Pobedili su nas u predsezoni. To je jako dobra i jako skupa ekipa".

Igraće i zaostalu utakmicu protiv Venecije.

"Paklen je raspored, ali trener nas uči da idemo utakmicu po utakmicu. Težak je put u Veneciju, već smo bili tamo i nije nam lako. Daleko je Venecija, ali moraćemo i to da odradimo".
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NIKOLA JANKOVIĆ: Prolazimo kroz paklen raspored, idemo utakmicu po utakmicu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Dec.2020

Košarkaš Partizana Nikola Janković govorio je o treninzima crno-belih tokom reprezentativne pauze i periodu koji sledi.. The post NIKOLA JANKOVIĆ: Prolazimo kroz paklen raspored, idemo utakmicu po utakmicu (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.