Paklen doček za igrače Reala: Ko je ovde gost? VIDEO

Izvor: B92, 27.Apr.2023, 19:13

Paklen doček za igrače Reala: Ko je ovde gost? VIDEO

Od 20.45 Real dočekuje Partizan u drugoj utakmici serije Top 8 faze Evrolige, ali se ispred "WiZink centra" ne bi moglo reći da je španski tim domaćin.

Navijači Partizana dominiraju Madridom, a novinar B92.net Petar Tadić je na licu mesta snimio kako su dočekali igrače Reala po dolasku u dvoranu.

Nekoliko desetina osoba je skandiralo pogrdno Realu, dok su njegovi košarkaši gotovo pognutih glava izlazili iz autobusa.

Jedini je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << aplauz okupljenih crno-belih pristalica dobio Mario Hezonja, koji nije skrivao simpatije prema srpskog timu.

Pritom smo naišli i na navijača Reala koji uopšte ne veruje da Real može da prođe dalje, jer "nema šanse da pobedi u Beogradu".

Pogledajte atmosferu ispred "WiZink centra" i vruć "doček" za igrače Reala:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.