Pakao Vizink centra dočekao Partizan VIDEO

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 21:06

Pakao "Vizink centra" dočekao Partizan VIDEO

Košarkaši Real Madrida i Partizana igraju poslednji peti meč u plej-ofu Evrolige.

Četvrtfinalna serija dva tima biće okončana majstoricom, posle dva dupla brejka u gostima, a večerašnja utakmica biće vrhunac ove serije, jer je ulog veliki.

Pobednik ide u Kaunas na duel sa Barselonom u polufinalu i za obe ekipe ovo je meč sezone. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Španska Marka psiala je o tome koliko je ova serija probudila evropsku košarku i javnost u Španiji, a u prilog tome govori i poseta na večerašnjoj utakmici.

Vizink centar je znato ispunjeniji u odnosu na prva dva duela u madridskoj hali, jer su navijači svakako shvatili koliko je značajno da daju podršku svom timu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan oštećen – Hezonja gazio liniju? VIDEO

Izvor: B92, 10.Maj.2023

Sporna situacija u petom meču plej-ofa Evrolige između Partizana i Real Madrida...Košarkaši Partizana igraju dramatičnu seriju u pet utakmica protiv Real Madrida, a peti meč se igra u španskom Vizink centru...U četvrtoj četvrtini smo videli mnogo "ludih" šuteva, a jedan takav je pogodio i Mario...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.