Pačeko: Sviđa mi se Partizanova torcida

Izvor: S media, 02.Jul.2011, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pačeko: Sviđa mi se Partizanova torcida

Novi fudbaler Partizana, Eduardo Pačeko, do trenutka kada je doneo odluku da pređe u Partizan, nije znao mnogo o Srbiji i svom novom klubu.

Edvardo: Odbio sam Zvezdu jer nije šampion

Pogledajte kako Partizanov Pačeko trese mreže VIDEO

Kad Zvezda nema para za Pačeka, ima Partizan VIDEO

Ipak, doskorašnji golgeter Sao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Kaetana se vrlo brzo informisao o svemu što ga čeka, ali i o navijačima crno-belih, koje je prostudirao na internetu.

- Gledao sam nekoliko snimaka i moj prvi utisak kaže da je Partizanova "torcida" (brazilski izraz za navijačke grupu) mnogo dobra - naglasio je novi Partizanov Brazilac.

Šta o svom novom napadačkom adutu misli trener Aleksandar Stanojević pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Partizan pregazio i Petržalku na pripremama VIDEO i FOTO

Izvor: S media, 02.Jul.2011

Fudbaleri Partizana nastavili su da "melju" protivnike na pripremama u Sloveniji, a nova žrtva bila je Petržalka iz Slovačke koja ih je pre pet godina izbacila u kvalifikacijama za Ligu šampiona. .. GALERIJA SLIKA ..Pačeko: Sviđa mi se Partizanova torcida..Petrović: U Partizan ponovo, kao igrač...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.