PUT LAZARA MARKOVIĆA Sa splava u Partizan

Izvor: 011vodič.com, 04.Sep.2019, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUT LAZARA MARKOVIĆA Sa splava u Partizan

Veliki posao je završen za upravu Partizana. Posle dugotrajnih pregovora, crno-beli dres ponovo oblači brzonogi Lazar Marković. Nekada velika nada srpskog fudbala nije ostvari internacionalnu karijeru kakvoj se nadao, ali njegov povratak u Humsku svakako predstavlja izvanredan potez crno-belih.
Nije bilo lako nagovoriti Markovića da ponovo obuče dres u kojem je steka afirmaciju. Pojedini u Humskoj ističu da pregovori traju skoro dve godine sa prekidima.
Međutim svi uslovi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << su se stekli ovog leta, tačnije poslednjeg dana prelaznog roka. Marković je ostao bez kluba i bez izgleda za neki kvalitetan angažman u intostranstvu,
Tu na secenu stupa Miloš Vazura. Direktor Partizana sa još nekoliko članova dolazi na splav Lazara Markovića koji je prethodnih nedelja najviše vremena provodio upravo na svom splavu. Posle višednevnih pregovor dogovor je postignut na veliku radost “grobara”.
U kakvoj je formi Marković trenutno niko ne zna. Moraće da prođe dril trenera Miloševića.

The post PUT LAZARA MARKOVIĆA Sa splava u Partizan appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Vučelićev rezime prelaznog roka, fasciniran je jednim pojačanjem!

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2019

Prvi čovek Partizana napravio osvrt na učinak tokom letnje pijace...Na tu temu Milorad Vučelić je govorio u jučerašnjem izdanju Partizanovog vesnika, ali pre nego što je bio završen posao sa Lazarom Markovićem, pa nema sumnje da je njegovo zadovoljstvo danas još veće...Zaključno sa Markovićem,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.