PUNUDA IZ HUMSKE JE STIGLA: Gojko Cimirot otkrio zašto nije došao u Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 13:38

PUNUDA IZ HUMSKE JE STIGLA: Gojko Cimirot otkrio zašto nije došao u Partizan

Imao je jak razlog.

Pisalo se nekoliko meseci, Gojko Cimirot je umalo završio u Partizanu. Ipak, nije se to desilo, ostao je u Standardu iz Liježa, a šta je bio  nedolaska reprezentativca BIH u redove kluba iz Humske?

- Zadnjih godina uvek bih se povezivao s nekim klubom, pisalo se o transferu, ali nije se poklopilo. Ili bi klub odbio ponudu ili meni ne bi odgovaralo. Ne žalim se, lepo mi je, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Standard je jedan od najvećih klubova u Belgiji i privilegija je biti tu. I život u Liježu također je lep, ima zanimljivih mesta za posetiti kada nema treninga ili utakmica, mada sve to zavisi od raspoloženja i jesi li umoran. Najviše vreme provodim s devojkom. Živim profesionalno i sportski - rekao je Cimirot, a onda je istakao i koji je klub poslao konkretnu ponudu, a to je - Partizan.

Ponuda iz Humske je stigla, ali evo šta je bio razlog da je odbije.

- Da, bili su poslali ponudu, međutim, na kraju sam odlučio da ne idem nigde. Ovde sam već pet godina, čekam papire da završim, odnosno da dobijem belgijsko državljanstvo. Iz tog razloga sam odbio ponudu - rekao je Cimirot .

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.