PRVO OBRAĆANJE DIJABATEA: Otkrio kako je MAJKA uticala da pređe u Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 00:11

PRVO OBRAĆANJE DIJABATEA: Otkrio kako je MAJKA uticala da pređe u Partizan

Očekuje se mnogo od njega.

Fuseni Dijabate je potpisao ugovor sa Partizanom na tri godine. Fudbaler iz Malija je predstavljen u Humskoj.

On se obratio medijima.

- Hvala za doček, veliko je zadovoljstvo biti danas ovde. Da budem prihvaćen na ovaj način od strane velikog kluba kakav je Partizan, to mi je fantastično.

Da li je znao za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan ranije?

- Poznavao sam Partizan pre svega zato što sam ih video prošle sezone i ostavili su na mene dobar utisak iako nisam znao mnogo o njima. To me je podstaklo da dođem da pomognem jer sam video da je to na obostranu korist.

Jedna osoba je bila ključna.

- Kad su me direktori i trener pozvali, osećao sam čast da se od mene toliko očekuje i to je već bio dobar razlog da prihvatim da dođem. Moja majka se takođe razume u fudbal i ona mi je sugerisala da prihvatim, dala mi je svoj blagoslov i rekla "idi". Imao sam nekoliko ponuda, ali nisu mi značile kao ova ponuda Partizana.

Pritisak?

- Ne osećam pritisak, naprotiv očekivanja su podsticaj za mene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PROLAZI KAO NA IGRICI: Dijabate je munja, ali i NAMAZAN DRIBLER! Vidite ove poteze (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022

Dobro izgleda...Novi fudbaler Partizana Fuseni Dijabate izjavio je da mu je zadovoljstvo što će u narednoj sezoni igrati za srpski klub...Dijabate, koji je rođen u Francuskoj a u omladinskim selekcijama je nastupao za reprezentaciju Malija, ranije danas je potpisao trogodišnji ugovor sa klubom iz...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.