PRVI POTEZ MATOVIĆA: Pao potpis u Humskoj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2021, 14:17

PRVI POTEZ MATOVIĆA: Pao potpis u Humskoj!

Stiglo pojačnje.

Ekipa Partizana ove godine beleži jednu od najgorih sezona u poslednjih deset godina. Nakon definitivnog ispadanja iz Evrokupa, odlaska drugog trenera ove sezone Saše Filipovskog i pozicioniranje na sredinu tabele ABA lige što je nedovoljno kako bi se izborio plej-of, u četvrtak su stigle koliko toliko dobre vesti iz Humske. Prvi potez novog trenera crno-belih Aleksandar Matović odlučio je da juniorski košarkaš Mihailo Petrović potpiše profesionalni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ugovor sa klubom.

Petrović je plejmejker juniorske ekipe Partizana i član reprezentacije Srbije uzrasta do 19 godina.

Ove sezone će sa juniorskim timom da igra na kvalifikacionom turniru juniorske Evrolige. Kako se navodi na klupskom sajtu, u nastavku sezone Petrović će pokušati da se izbori i za šansu u prvom timu, kod trenera Aleksandra Matovića.

Profesionalni ugovor za Mihaila Petrovića!

📑https://t.co/sCpImw3pB0#KKPartizan pic.twitter.com/dE3MklfsYD

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) March 11, 2021

Petrović je 2003. godište, košarkom je počeo da se bavi u ekipi Probasket u rodnom Prokuplju, a u Partizanu je od sezone 2018/2019.

I pored sjajnog niza pobeda, Partizan u Superligi ima veliki zaostatak za Zvezdom, pa mu je Kup Srbije veoma važan. A danas (17.05) igra protiv Voždovca u ovom takmičenju – kvota na keca je 1,20, a na kombinazziju 1&3+ 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Voždovac.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Guilter, fudbalerka iz Brazila

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.