Izvor: HotSport.rs, 30.Nov.2020, 11:43

PRVI KONTAKT SA LOPTOM I ODMAH GOL: Suma veruje u svoju ekipu – ‘Vraćamo veru u sebe i zajedništvo’

U utakmici 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije, ekipa Partizana je savladala TSC rezultatom 0:4 (0:1), a na listu strelaca su se upisali: Holender (24′ i 62′), Suma (61′) i Asano (71′) Prvi prvom kontaktu sa loptom, nakon što je u 61’ ušao u igru, Sejduba Suma postiže gol za rezultat 0:2. – Kada […]
The post PRVI KONTAKT SA LOPTOM I ODMAH GOL: Suma veruje u svoju ekipu – ‘Vraćamo veru u sebe i zajedništvo’ appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suma: Vraćamo veru u sebe

Izvor: B92, 30.Nov.2020

U utakmici 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije, ekipa Partizana je savladala TSC rezultatom 4:0...Golove za Partizan postigli su Holender, Suma i Asano...Prvi prvom kontaktu sa loptom, nakon što je u 61. minutu ušao u igru, Sejduba Suma postiže gol za rezultat 0:2..."Kada smo otišli na reprezentativnu...

Nastavak na B92...

PRELOMIO UTAKMICU ZA DVA MINUTA! SUMA:Vraćamo veru u sebe i zajedništvo!

Izvor: Kurir, 30.Nov.2020

U utakmici 16. kola  Super lige Srbije, ekipa Partizana je savladala TSC rezultatom 0:4 (0:1), a u listu strelaca su se upisali: Holender  dva puta,Suma i Asano.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.