PRVI ČOVEK CRNO-BELIH SIGURAN: Partizan je SPREMAN za Evroligu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 15:54

PRVI ČOVEK CRNO-BELIH SIGURAN: Partizan je SPREMAN za Evroligu!

Ima veliko poverenje u svoj tim.

U razgovoru za grčki portal SDNA prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović je još pričao o povratku u Evroligu, o treneru Trinkijeriju i njegovom nedavnom citatu da je svaki trening u Partizanu kao kuća slavnih.

- Ključno je bilo da pokažemo da smo spremni da načinimo ovu organizaciju velikom ponvo. Da smo spremni za sve izazove, da zaradimo poverenje što je ključ svakog posla. Jedini način da se do toga dođe je korak po korak. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mnogi su prepoznali šta radimo i pomogli su, bivši igrači su oprostili dugove, neki biznismeni su nam se pridružili, investirali su i polako smo gradili jak sistem koji može da ide napred bez obzira na sve. Napravili smo prostor sportskom setkoru da radi bez tenzija i došao je rezultat kao nagrada - rekao je predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović.

U razgovoru za grčki portal SDNA Ostoja je još pričao o povratku u Evroligu, o treneru Trinkijeriju i njegovom nedavnom citatu da je svaki trening u Partizanu kao kuća slavnih.

"Kuća slavnih koju imamo... to novac ne može da kupi. to je nešto što čini ovaj klub posebnim. Ljudi vole Partizan i deo su porodice doživotno. Kao i u svakoj porodici deca vole da vide svoje poznate pretke i da uče nešto od njih. Nekad i bacanje koske sa idolom je ekstra motivacija za mladog igrača. Moj odnos sa njima je zasnovan na poštovanju i poverenju i ponosan sam na podršku Kićanovića, Obradovića, Danilovića".

Mijailovića su Grci pitali kada bi Partizan mogao konačno da bude u Evroligi i da li postoji neki rok da se to dogodi.

- Ima mnogo 'ako' u tom pitanu i mnogo otvorenih tema. Cela Evroliga se nada da će se sezona završiti na terenu i samo smo o tome pričali. Šta će se desiti ako se sezona otkaže, ko će igrati, u kakvom formatu, to je nešto što što moramo da ostavimo za slućaj 'ako se desi'. Nema roka, ali sam uveren da smo spremni za Evroligu već sada. Zapravo mislim da smo to pokazali - rekao je Mijailović.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.