PRVA PRIPREMNA UTAKMICA: Partizan posle produžetka poražen od Oldenburga

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA PRIPREMNA UTAKMICA: Partizan posle produžetka poražen od Oldenburga

Igrano bez prisustva publike.

U prvoj proveri pred sezonu 2018/19, košarkaši Partizana NIS su igrali protiv nemačkog Oldenburga koji je došao do pobede košem posle "odbojke" u poslednjoj sekundi produžetka. U trening centru crno-belih, gostujući tim je nakon teške utakmice i produžetka odneo pobedu rezultatom 93:95.

Pogledajte rezultate

U prvoj četvrtini, košarkaši Partizana su brzo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stekli dvocifrenu prednost, koju su gosti do odlaska na petnaestominutnu pauzu smanjili na tri poena. U drugom poluvremenu, viđeno je nekoliko preokreta, da bi se u poslednjih 60 sekundi regularnog dela susreta ušlo pri rezultatu 80:80. Poveo je Oldenburg, crno-beli su brzo izjednačili preko Pejdža, nakon čega je odigrana i dobra odbrana posle koje je Zagorac pokušao da za 6 sekundi prođe od koša do koša i donese pobedu. Ipak, otišlo se u produžetak u kojem je takođe višena velika borba koja je okončana nakon pogotka gostiju posle "odbojke" uz zvuk sirene. U timu Partizana, na večerašnjoj utakmici je igrao i Čens Komanč koji se nalazi na probi, dok u timu nije bilo kapitena, Novice Veličkovića. Lendejl i Pejdž su postigli po 25 poena i tako najavili da će biti velika pojačanja za ekipu u narednoj sezoni.

Partizan NIS

Pejdž 25, Si 8, Aranitović 4, Marinković 17, Gegić 1, Gagić 3, Pecarski 4, Gavrilović, Komanč, Zagorac 1, Lendejl 25, Nikolić 5

Oldenburg

Kamings 20, Tada, Masenat 7, Holac, Bacak, Kesen 7, Izman, Stojanovski 15, Polding 11, Mahalbašić 13, Švetelm 9, But 13

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.