PROZIVAJU REDOM Partizan lako i sa Mornarom

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROZIVAJU REDOM Partizan lako i sa Mornarom

Partizan niže pobede u pripremnom periodu. Na turniru u Klužu, savladan je Mornar iz Bara – 77: 60 (21:14, 20:16, 18:9, 18:21).
Naša kladionica nudi kvotu 1.75 za pobedu Francuske nad Australijom u meču za treće mesto na Mundobasketu u Kini.
Ekipa Andree Trinkijerija pružila je odličnu igru protiv znatno pojačanih Barana, predvođenih Džejkobom Pulenom. Na čelu sa odličnim Jaramazom i Zagorcem, uz dobre >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << role Voldena i Tomasa, crno-beli su tokom treće četvrtine stekli i 20 poena viška. Trinkijeri je u ovom meču pružio šansu mladima Dušanu Miletiću i Đorđiju Jovanoviću, koji su imali nekoliko efektnih poteza.
Na turniru u Klužu učestvuju Fenerbahče Željka Obradovića i domaći kluž, koji vodi Duško Vujošević. Ovom prilikom, od aktivnog igranja košarke oprostiće se Aleksandar Rašić, nekadašnji bek Partizana i reprezentacije Srbije, minulih sezona igrač Kluža.

The post PROZIVAJU REDOM Partizan lako i sa Mornarom appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan lako s Mornarom na startu turnira u Klužu

Izvor: B92, 14.Sep.2019

Košarkaši Partizana pobedili su Mornar rezultatom 77:60 u prvoj utakmici turnira u Klužu...Izabranici Andree Trinkijerija imali su vođstvo tokom čitave utakmice, pa su bez većih problema imali plus 7 na kraju prvog desetominutnog perioda...Nastavili su crno-beli u istom ritmu i na poluvremenu došli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.