PROVOKATOR SE OPET JAVIO: Ljulj se osvrnuo na događaje protiv Partizana, izneo kako on to vidi

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 13:17

PROVOKATOR SE OPET JAVIO: Ljulj se osvrnuo na događaje protiv Partizana, izneo kako on to vidi

Od njega je sve krenulo.

Košarkaši Partizana igraju ovog utorka od 20.30 treći meč plej-of serije protiv Real Madrida, a crno-beli u seriji vode sa 2:0.

Tako, pred ovaj duel oglasio se Serhio Ljulj, koji je izazvao incident u Madridu. On se prvo obratio navijačima na društvenim mrežama, a onda je i dao izjavu koju prenosi španska Marka, a koja se tiče incidenta, ali i onoga što očekuje od trećeg duela.

- To su stvari koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izmiču kontroli i to je bila potpuna katastrofa na sve strane. Nažalost desilo se, ne možemo nazad. Svi su se izvinili, sankcije koje su uvedene se poštuju i to je to. Morate zaboraviti što pre i da se ne ponovi, sada samo priča o košarci - rekao je Ljulj ui dodao:

- Da, oslabljeni smo, ne zbog sankcija, već zbog onoga što se desilo. Na kraju ima mnogo tenzije u tim utakmicama, mnogo emocija, oni koji su igrali košarku ili se bavili sportom znaju da je to ponekad veoma teško kontrolisati i nažalost, to se desilo. Ništa ne opravdavam, ali sada to moramo zaboraviti i pokušati da igramo dobru košarku u utorak.

Ljulj je ponovio da su svi potpuno usresređeni na meč sa Partizanom.

- Ekipa je okrenuta ka utakmici protiv Partizana i mi ćemo pokušati da preokrenemo taj plej-of koji je bio veoma težak za nas. Znamo da neće biti lako, oni igraju kod kuće, pred svojim navijačima, ali mi ćemo se boriti do kraja, to traži ovaj dres i pokušaćemo da odigramo dobru utakmicu, da pobedimo, a ako to uradimo, razmišljamo o četvrtom meču.

Imao je Ljulj i poruku za navijače.

- Da računaju na naš trud i žrtvu i da ćemo dati sve da pokušamo da pobedimo. Dok ne ispadnemo, ne smemo da odustanemo. Pokazali smo to u prethodnim mečevima, da što su stvari teže, više se takmičimo i više karaktera dajemo, a mi ćemo to pokušati da uradimo u utorak.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Partizan uputio važan apel navijačima pred Real

Izvor: B92, 02.Maj.2023, 10:46

Košarkaški klub Partizan oglasio se putem društvenih mreža i obratio svim navijačima koji će ovog utorka doći u Štark arenu na meč protiv Real Madrida...Očekuje se preko 20.000 ljudi, a svi će biti pod posebnom lupom zbog nedavnih dešavanja u Madridu, opšte tuče među igračima, kaznama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.