PROVOKACIJA ENGLEZA: Na tribinama i albanska zastava!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Nov.2014, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROVOKACIJA ENGLEZA: Na tribinama i albanska zastava!

Iako u Totenhemu nema nijednog Albanca, domaći navijači su očigledno želeli da isprovociraju fudbalere Partizana

Osim što je fudbalska utakmica Lige Evrope između Totenhema i Partizana u Londonu bila u višeminutnom prekidu zbog pojedinačnih upada navijača na teren, na tribinama ”Vajt Hart Lejna” viđena je i provokacija u vidu albanske zastave.

Iako Englezi u timu nemaju nijednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Albanca, albanska zastava je istaknuta sa očiglednom namerom pojedinaca da isprovociraju fudbalere Partizana.

Zbog ovih incidenata Totenhem je kao domaćin utakmice skoro sigurno suočen sa disciplinskom istragom Evropske fudbalske unije, mada ne bi nas čudilo i da prođu bez kazne. Podsetimo, da su crno-beli kažnjeni zbog transparenta u Humskoj koji je vređao Jevreje.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

PROVOKACIJA ENGLEZA Na tribinama i albanska zastava

Izvor: medio.rs, 28.Nov.2014

Iako u Totenhemu nema nijednog Albanca, domaći navijači su očigledno želeli da isprovociraju fudbalere Partizana

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.