Izvor: HotSport.rs, 30.Avg.2023, 12:56

PROTEST URODIO PLODOM: Milorad Vučelić više nije predsednik Partizana!

Da li ovo znači da će se desiti značajne promene? Fudbalski klub Partizan ostao je bez prvog čoveka kluba, pošto je Milorad Vučelić podneo ostavku na mesto predsednika. On je za Novosti rekao da je ovu odluku doneo teška srca. -Vršio sam je dugo godina radeći u okviru statutarnih ovlašćenja, a po najvećoj i najboljoj meri svojih mogućnosti. Teška srca >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i ... Read more
The post PROTEST URODIO PLODOM: Milorad Vučelić više nije predsednik Partizana! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučelić: Podnosim ostavku na mesto predsednika teška srca i mirne savesti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2023

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić je i zvanično podneo ostavku na rukovodeću funkciju, a kako je naveo u saopštenju, odlazi teška srca i mirne savesti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

PARTIZAN SE OGLASIO SAOPŠTENJEM NAKON OSTAVKE VUČELIĆA: Evo šta su crno-beli napisali!

Izvor: HotSport.rs, 30.Avg.2023

Promene u crno-belom taboru. Fudbalski klub Partizan ostao je danas bez prvog čoveka kluba, pošto je Milorad Vučelić podneo ostavku na mesto predsednika. On je po odlasku iz crno-belog tabora istakao da je ovu odluku doneo teška srca. Povodom svega toga, FK Partizan se oglasio saopštenjem na svom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.