PROMENE: RK Partizan ima novog predsednika i trenera

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 07:35

PROMENE: RK Partizan ima novog predsednika i trenera

Novo rukovodstvo u Humskoj.

Skupština Rukometnog kluba Partizan izabrala je novo rukovodstvo kluba, koje će predvoditi Miljan Žugić sa mesta predsednika "crno-belih", piše Mozzart sport.

Dosadašnji predsednik Željko Perkunić ostaće u klubu na mestu potpredsednika.

- Došao sam da pomognem pre svega finansijski i organizaciono, kako bismo vratili Partizan na vrh srpskog rukometa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i konačno skinuli s trona Vojvodinu. To je kratkoročni cilj, a želimo da Partizan pravi odlične rezultate i u Evropi - izjavio je Žugić.

Partizan je blizu dogovora sa selektorom Srbije Tonijem Đeronom.

- Ljudi koji su zaduženi za to u kontaktu su sa Đeronom i uskoro će da dođe i do zvaničnog potpisivanja ugovora - istakao je Žugić.

Novi članovi Upravnog odbora RK Partizan su: Željko Perkunić, Uroš Momirović, Ljubomir Jovanović, Dane Šijan, Branko Kokir, Božidar Markićević, Igor Simunović, Saša Jovićević, Ivan Jordović i Dušan Petković.

Pogledajte kako izgleda Ivana Ikardi Rivero, sestra Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.