PROMENE NA GOLU U HUMSKOJ? Partizan doveo novog golmana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 19:55

PROMENE NA GOLU U HUMSKOJ? Partizan doveo novog golmana (FOTO)

Dogovorena jednogodišnja saradnja.

Posle odlazaka Mihajla Ilića u Bolonju i Kristijana Belića u AZ Alkmar, došlo je vreme i za dolaske u tim Partizana, pa su tako ugovore sa crno-belima potpisali Nikola Miličić i Ekvadorca Denila Kastilja.

Na red je došlo i treće pojačanje, a u pitanju je golman Miloš Krunić, nekadašnji čuvar mreže Voždovca koji je dogovorio jednogodišnju saradnju, kako saznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ''Telegraf''.

Krunić je član Voždovca bio tri godine, da bi potom otišao u Hadžar iz Saudijske Arabije, ali se tamo zadržao samo nekoliko meseci. Jesenas se vratio u Srbiju i trenirao sa Partizanom, a očigledno je zadovoljio upravu kluba onim što je pokazao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.