PROMENA KURSA: Živković menja smer, Partizanu mrvice

Izvor: HotSport.rs, 01.Jan.2016, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMENA KURSA: Živković menja smer, Partizanu mrvice

Sigurno najbolji igrač Partizana u jesenjem delu sezone Andrija Živković mogao bi već ove zime da promeni sredinu, samo je pitanje gde će nastaviti karijeru i koliko će to da naplati Partizan.

Prema pisanju Parizijena za reprezentativca Srbije zainteresovan je Pari Sen žermen čiji su skauti pomno pratili igre krilnog napadača.
Plan je da >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << “sveci” u januaru otkupe Živkovićev ugovor od Partizana, a potom ga proslede na šestomesečnu pozajmicu.
Pari Sen Žermen ima žestoku konkurenciju u vidu Borusije iz Dortmunda, a oba kluba su spremna da izdvoje oko 2,5 miliona evra za ovaj transfer.
FOTO: Printscreen/Parizijen Od te sume Partizanu bi pripala samo četvrtina zbog čudnih dogovora koje su uprave kluba iz Humske imale sa investicionim fondovima, i Andrijinim ocem, te bi u slučaju da ne proda Živkovića u januaru crno-beli morali da plaćaju penale Piniju Zahaviju.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Još jedan pretendent na Žileta?

Izvor: Sportske.net, 02.Jan.2016, 00:01

Partizanov "Mesi" blizu Dortmunda, ali se umešao klub koji može da plati mnogo više?.."Parizijen" danas piše da je PSŽ odlučio da uđe u trku za Andriju Živkovića...Juče je "Bild" objavio da je Dortmund blizu angažovanja mladog Srbina za sumu od svega 2.5 miliona evra, ali izgleda da su "Sveci"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.