PROMENA Evo konačnog rasporeda Partizana u Ligi Evrope

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMENA Evo konačnog rasporeda Partizana u Ligi Evrope

Fudbaleri Partizana otvoriće grupnu fazu Lige Evrope protiv AZ Alkmara u Humskoj, a ne kao što je prvobitno bilo planirano da se krene iz Kazashtana i meča sa Astonom. UEFA je obaevestila crno-bele da je došlo do promene rasporeda.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana protiv TSC iz Bačke Topole je 1.33. Meč se igra u nedelju od 20 časova u Humskoj.
U drugom kolu crno-beli će putovati u Astanu, a u trećem će dočekati >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Mančester junajted pred “grobarima”. Podsećamo, Partizan ima još jedan meč bez publike i to će biit na startu Lige Evrope kada stiže holandski klub. Tada će na tribinama biti samo klinci kao što je to bio slučaj na meču sa Moldeom u plej-ofu.
Partizan će u četvrtom kolu gostovati u Mančesteru, a onda slede gostovanje  u Holandiji Alkmaru i poslednji meč protiv Astane u Beogradu.
KONAČAN RASPORED
1. kolo (19.9.): Partizan – AZ Alkmar
2. kolo (3.10.): Astana – Partizan
3. kolo (24.10.): Partizan – Mančester junajted
4. kolo (7.11.): Mančester junajted – Partizan
5. kolo (28.11.): AZ Alkmar – Partizan
6. kolo (12.12.): Partizan – Astana
Vučelić: Možemo da očekujemo proleće u Evropi


The post PROMENA Evo konačnog rasporeda Partizana u Ligi Evrope appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.