PROFESOR VLADIMIR KOPRIVICA O MUNDOBASKETU I PARTIZANU: Čovek planira, Bog se smeje...

Izvor: Kurir, 30.Avg.2019, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROFESOR VLADIMIR KOPRIVICA O MUNDOBASKETU I PARTIZANU: Čovek planira, Bog se smeje...

Nova sezona u KK Partizan donela je promene igračkom kadru, ali i "nova-stara" lica u stručnom štabu, pa je tako posle odlaska kondicionog trenera Seada Krdžalića, koji je prihvatio ponudu kanadskog tenisera Miloša Raonića, na njegovo mesto došao prof. dr Vladimir Koprivica, jedan od najcenjenijih stručnjaka u ovoj oblasti.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Koprivica o napadu na zlato: Čovek planira, Bog se smeje...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2019

Nova sezona u KK Partizan donela je promene igračkom kadru, ali i "nova-stara" lica u stručnom štabu, pa je tako posle odlaska kondicionog trenera Seada Krdžalića, koji je prihvatio ponudu kanadskog tenisera Miloša Raonića, na njegovo mesto došao prof. dr Vladimir Koprivica, jedan od najcenjenijih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.