PROCURILO: Željko otkrio KO će biti KLJUČNI igrač Partizana ove sezone (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2021, 08:46

PROCURILO: Željko otkrio KO će biti KLJUČNI igrač Partizana ove sezone (FOTO)

Zna šta ga čeka.

Jam Madar, 20-godišnji talentovani organizator igre, koga zbog stila porede sa asom Golden Stejt Voriorsa Stefom Karijem, biće plejmejker Partizana u predstojećoj sezoni. U Beograd dolazi iz Hapoel Tel Aviva, a nedavno je igrao za Boston Seltikse u Letnjoj ligi.

Njegov lični trener Ofer Ron opisao je da je trener crno-belih Željko Obradović zvao Madara i objasnio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu šta ga čeka.

- Rekao mu je da će biti ključni igrač u timu i da ga jako ceni. Imaće važnu ulogu u Partizanu. Najveći dobitak ove priče je što će raditi sa Obradovićem - počeo je Ron.

Jam Madar je sedmo pojačanje #KKPartizan ovog leta!

📑 https://t.co/A0cl0T7neA#ABALiga #7DaysEuroCup pic.twitter.com/DHH4OnjRVa

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) August 18, 2021

Ron je poručio da je velika privilegija igrati pod vođstvom najuspežnijeg evropskog trenera svih vremena.

- Učiniće ga boljim igračem. Ako dođe u NBA biće mnogo bolji. To mu je i cilj, takođe i da igra na najvišem nivou u Evropi pre toga - dodao je Izraelac.

Madar je potpisao trogodišnji ugovor, a izraelski mediji pišu da će Hapoel od Partizana dobiti 250.000 dolara obeštećenja za talentovanog košarkaša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.