PROCURILO: Real Madrid poslao OVAJ SPISAK zahteva pred gostovanje - evo kako je Partizan reagovao

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 22:04

PROCURILO: Real Madrid poslao OVAJ SPISAK zahteva pred gostovanje - evo kako je Partizan reagovao

Mere bezbednosti na maksimumu.

Madridski Real gostovaće u utorak Partizanu u beogradskoj „Štark areni“. U pitanju je treći meč četvrfinalne plej-of serije Evrolige, a meč prate velike tenzije, budući da je prethodna utakmica najtrofejnijih klubova Španije i Srbije okončana opštom tučom i isključenjima koja su izazvala suspenzije.

Najveći izraelski sportski sajt Valasport (WallaSport) došao je do liste zahteva koju su predstavnici „kraljevskog kluba“ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dostavili srpskom predstavniku. Zahtevi se tiču mera obezbeđenja, budući da je rukovodstvo prvaka Španije zabrinuto za sigurnost svoje ekspedicije.

Na spisku pojačanih mera bezbednosti koje Real zahteva, između ostalog, stoji:

– Autobus će pokupiti igrače i osoblje Reala odmah po iskrcavanju iz aviona, kako bi boravak na terminalu bio izbegnut, a samim tim i kontakt sa javnošću;

– Policija će izbliza pratiti delegaciju od aerodroma do hotela, od hotela do hale i nazad za vreme treninga, kao i od hotela do aerodroma;

– Obezbeđenje će morati da bude prisutno oko hotela u kojem će Real odsedati 24 časa;

– Obezbeđenje će morati da bude pojačano tokom odigravanja utakmice – u čitavoj hali, a naročito u okolini Realove klupe.

Valasport navodi da je Partizan odobrio sve zahteve, baš kao i pripadnici srpske policije.

Partizan vodi sa 2-0 u pobedama posle briljantne nedelje tokom koje su igrači Željka Obradovića dvaput savladali favorizovanog rivala. Zbog suspenzija u trećoj utakmici crno-beli neće moći da računaju na kapitena Kevina Pantera i centra Matijasa Lesora, dok će Real biti bez Geršona Jabuselea i Gabrijela Deka.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.