PROCURILO: Panter zbog Partizana odbio Toronto Reptorse!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 08:27

PROCURILO: Panter zbog Partizana odbio Toronto Reptorse!

Evo šta je presudilo.

Bilo je gotovo kao na filmu. Navijači Partizana su se pomirli da je Kevin Panter prešao u Barselonu. Međutim, desio se preokret i kapiten je sa crno-belima potpisao novi dvogodišnji ugovor.

Ipak,  nije samo katalonski gigant želeo sjajnog šutera, malo je nedostajalo da Panter ode u NBA, što je i sam potvrdio u razgovoru sa Donatasom Urbonasom iz "BasketNewsa". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Naime, kako je Panter otkrio detalji su ga delili od angažovanja u Toronto Reptorsima gde je odnedavno glavni trener sprski stručnjak Darko Rajaković.

Kevin Punter was close to the Toronto Raptors before extending with Partizan - Eurohoops pic.twitter.com/Eycfy1xmbU

— Camellia (@Camelli17014017) July 4, 2023

- Ozbiljno smo pričali sa Reptorsima. Mislio sam da će se otvoriti prilika. Dugo smo razgovarali i delovalo mi je moguće da karijeru nastavim u Torontu - otkrio je Amerikanac.

Ipak, do dogovora nije došlo.

- Nije se desilo. Jednostavno, to je igra pregovora. Ne možete dati NBA previše moći u pregovorima jer će je uzeti i pobeći. Jednostavno, nije se desilo. Evropa je odigrala ulogu, ali najbitnije je bilo gde me vide u ekipi? Da li moram da dođem pre priprema? Ako je to slučaj, da li ću dobiti garancije za veteranski minimum? Da li je u pitanju negarantovani ugovor? Kada smo došli do tih sitnih detalja, shvatio sam da su zaista zainteresovani. Pokušavao sam dugo da shvatim da li su ozbiljni, što često nije slučaj u NBA. Daju ti negarantovnu saradnju i u fazonu su, ako uspe - super. Ako ne, gotov si. Situacija je što se mene tiče bila ozbiljna, ali morate da potkrepite to što pričate. Tako se situacija razviijala i eto me nazad u Evropi - zaključio je kapiten crno-belih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.