PROCURELO IME SA SPISKA ILIEVA: Partizan prvo pojačanje traži u Rusiji (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Jun.2017, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURELO IME SA SPISKA ILIEVA: Partizan prvo pojačanje traži u Rusiji (FOTO)

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev nedavno je izjavio da već ima poduži spisak potencijalnih pojačanja, a prvo među njima moglo bi da stigne iz Rusije.

Partizan je u velikom stilu završio sezonu duplom krunom, ali je već juče doživeo prvi veliki šok u vidu odlaska Marka Nikolića sa klupe. Prema poslednjim saznanjima, čeka se ozvaničenje Ilice Stolice kao novog trenera Partizana, a paralelno >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sa dogovorima u vezi novog šefa stručnog štaba vode se pregovori i o novim igračima.
Sportski direktor Ivica Iliev pre nekoliko dana istakao je da već postoji spisak potencijalnih novajlija, a kako saznajemo, na njemo je oko 15 imena.
Jedno od njih je, prenose ‘Novosti’ na svom sajtu, fudbaler Amkara iz Perma, Branko Jovičić, koji ima 24 godine i igra na poziciji zadnjeg veznog igrača.

Jovičić je profesionalnu karijeru na našim terenima počeo u Borcu iz Čačka, a zatim se otisnuo u inostranstvo. Prvo je zaigrao za LASK iz Austrije, pa je prešao u Amkar, po želji tadašnjeg trenera ruskog tima Slaboljuba Muslina, današnjeg selektora reprezentacije Srbije.
Ovaj fudbaler vrlo lako mogao je da dođe u Humsku još pre dve godine, kada je trener ‘parnog valjka’ bio Zoran Kiza Milinković, ali je tada odlučio da ostane u Rusiji.
Videćemo da li se sada nešto promenilo u njegovom razmišljanju…

The post PROCURELO IME SA SPISKA ILIEVA: Partizan prvo pojačanje traži u Rusiji (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.