PROBLEMI Vujosevicu odsekli prst na nozi

Izvor: medio.rs, 20.Sep.2017, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBLEMI Vujosevicu odsekli prst na nozi

Dušku Vujoševiću, nekadašnjem treneru Partizana i selektoru Bosne i Hercegovine, amputiran je prst na nozi!

Kao posledica početka gangrene, Vujoševiću je hirurški odstranjen domali prst leve noge kako ne bi došlo do daljih komplikacija.

- Na kraju se ispostavilo da je potrebna hirurška intervencija zbog gangrene. Ovaj zahvat ne utiče na fukcionalnost, niti na stabilnost. Tretmanima koje sam imao >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << u poslednje vreme u hiperbaričnoj komori, stanje je lokalizovano i sprečeno da se širi dalje, ali je ipak prst morao da bude odstranjen. Tako je smanjen rizik od veće opasnosti. Zahvat je obavio dr Lazar Davidović iz Kliničkog centra Srbije - rekao je za Kurir Vujošević i dodao:

- Osećam se dobro, mada bih, naravno, voleo da do ovoga nije došlo. Međutim, ovako je bolje - dodao je Dule.

Inače, Vujošević je nedavno primljen na Vojno medicinsku akademiju (VMA) jer mu se stanje pogoršalo. Terapije u hiperbaričnoj komori pomogle su Vujoševiću, koji je pored problema sa dijabetesom i bubrezima imao i gangrenu na nožnom prstu.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.