Izvor: HotSport.rs, 27.Jan.2015, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBLEM ZA PROBLEMOM: Ćirković povređen, Nikolić proziva upravu

Pored toga što ni u drugom meču na pripremama u Turskoj ekipa nije zabeležila pobedu i svađe Babovića i Škuletića, Partizan je u današnjoj utakmici protiv Ciriha zadesio još jedan maler.

Pred sam kraj meča povredio se štoper Lazar Ćirković koji je dobio udarac u kičmu i to baš u delu gde je prethodne jeseni već povređivan.
Trener Marko Nikolić je bio očajan posle ovog događaja pošto je ostao bez još jednog pouzdanog defanzivca i iskoristio je priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da pozove upravu da reaguje.
– Ćirković je dobio udarac u leđa, ne bih da budem pesimista, ali mi smo sada sa jednim jedinim centralnim bekom na toj poziciji što je za Fudbalski klub kao što je Partizan nedopustivo čak ni u ovoj fazi priprema. Poslednji je momenat da krenemo u realizaciju ako mislimo neke stvari ozbiljno da radimo, rekao je Marko Nikolić, a prenosi Žurnal.
O koliko teškoj povredi Ćirkovića se radi znaće se tek sutra nakon što bude obavljeno snimanje.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.