PROBLEM ZA NOVOSAĐANE: Vojvodina DRASTIČNO oslabljena protiv Partizana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 11:00

PROBLEM ZA NOVOSAĐANE: Vojvodina DRASTIČNO oslabljena protiv Partizana!

Pred najvažniji meč u sezoni.

Fudbaleri Vojvodine u sredu igraju prvi meč polufinala Kupa Srbije protiv Partizana, ali se na "Karađorđu" suočavaju sa teškim trenucima.

Inter je stavio ruku na Skudeto, i u preostalih osam kola treba samo da privede posao kraju. Ali večeras (20.45) gostuje Napoliju koji se grčevito bori za Ligu šampiona. Kvota na dvojku je 2,45, na keca 2,95, na iks 3,30, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na GG3+ kvota 2,05Pogledajete sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Inter.

Naime, još uvek je neizvesno da li će trener branioca kupa Nenad Lalatović predvoditi svoje izabranike, zbog bolesti koja ga je udaljila i od učešća u pobedi na gostovanju OFK Bačkoj.

Šef medicinske službe Lala Borko Vukosav otkrio je da postoji mogućnost da pored šefa stručnog štaba, prvi polufinalni meč sa Partizanom u Kupu Srbije, propusti i kapiten Nikola Drinčić. On naglašava da se njihovo stanje prati iz dana u dan.

– Pažljivo pratimo situaciju kod obojice. Lalatovićevo opšte stanje jasno je svedočilo da je za njega bolje da ne putuje u Bačku Palanku, dok je Drinčićev izostanak bio preventivne prirode, pošto ništa nismo želeli da rizikujemo. Videćemo kako će se stvari razvijati u danima koji slede – rekao je Borko Vukosav za "Žurnal".

U slučaju da Lalatović ne bude oporavljen, ekipu će protiv Partizana u reprizi prošlogodišnjeg finala, voditi njegovi pomoćnici Vidak Bratić i Dragan Šarac, baš kao što je to bio slučaj pre nekoliko dana protiv Bačke.

Sa druge strane, izostanak bivšeg igrača crno-belih i vođe novosadskog tima Nikola Drinčića, predstavljaće veliki udarac za Novosađane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.