PROBLEM JE OGROMAN Hoće li utakmica Partizana i Reala biti odložena? Obradović o tragediji koja je potresla Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 20:14

"PROBLEM JE OGROMAN" Hoće li utakmica Partizana i Reala biti odložena? Obradović o tragediji koja je potresla Srbiju

Sve je šokirala ova vest.

Trener Partizana Željko Obradović prokomentarisao je spekulacije o eventualnom odlaganju četvrtog meča četvrtfinala Evrolige protiv Real Madrida.

Srbiju je u sredu potresla užasna vest. U Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru 14-godišnji učenik u sredu ujutru je vatrenim oružjem usmrtio osmoro učenika i čuvara škole i ranio još šestoro đaka i nastavnicu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Obradović je prvo izrazio saučešće stradalima u neviđenom masakru na Vračaru.

Ne znam šta da kažem, problem je ogroman što se tiče termina. Kad bismo mi mogli da igramo? Rečeno je da će biti tri dana žalosti. Real ima obaveze u šampionatu, mi ovde. Sve bi moralo da se pomeri. Može da se desi da se igra i pet meč... U ovom trenutku su svi ljudi u šoku, ima raznoraznih priča. Ne znam, koliko sam shvatio mi ćemo igrati sutra. Ipak, to nije pitanje za mene - istakao je Obradović.

Meč Partizana i Reala se igra u četrvtak od 20:30, a u slučaju pobede crno-beli će rezervisati mesto na fajnal-foru Evrolige.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.