Izvor: HotSport.rs, 04.Jan.2015, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIORITET: Nikolićev spisak potencijalnih zamena za Vulićevića

Trener Partizana Marko Nikolić označio je kao prioritet u zimskog prelaznom roku dovođenje desnog beka, zamenu za povređenog Miroslava Vulićevića, a na listi potencijalnih želja nalaze se četvorica fudbalera.

Prema pojedinim informacijama, na Nikolićevom radaru nalaze se – Aleksandar Miljković, Branislav Milošević, Aleksandar Todorovski i Petar Jovanović. 
Kao što se i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nedavno spekulisalo, Miljković bi se iz Brage vratio na pozajmicu u Humsku, kao pozajmljen bi došao i Milošević iz Rada.
Aleksandar Todorovski (30) je 2011. pojačao poljsku Poloniju, a trenutno je član Šturma iz Graca, dok je 32-godišnji Jovanović u protekloj deceniji promenio nekoliko rumunskih i srpskih klubova, a ni u jednom se nije zadržavao duže od jedne sezone.
Podsetimo, Vulićević se uspešno oporavlja od povrede ligamenata kolena, a na teren bi mogao da se vrati krajem marta ili početkom aprila.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.