PRILIKA ZA PARTIZAN? Kleo raskinuo ugovor sa kineskim klubom

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:10

PRILIKA ZA PARTIZAN? Kleo raskinuo ugovor sa kineskim klubom

Brazilac je slobodan igrač.

Nekadašnji napadač Partizana Kleverson Gabrijel Kordova, mnogo poznatiji kao Kleo od danas je bze kluba pošto je sporazumno raskinuo ugovor sa kineskim Đindaom.

Kleo je u Đindau proveo prethodne dve sezone i na 39 utakmica postigao 25 golova, a prošle godine je sa 14 golova bio i najzaslužniji što se klub vratio u elitni rang. Međutim, ove sezone igre Đindaa nisu na visokom nivou i kola su se slomila na Brazilcu koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već pet mečeva nije postigao gol i uprava mu je predložila raskid ugovora što je on i prihvatio.

Superkup Nemačke igra se večeras (20.30) u Minhenu između Bajerna i Dortmunda, dve ekipe koje su za vikend doživele poraze u Bundesligi. Šampion Nemačke i Evrope je, naravno, favorit - kec je 1,50, dvojka čak 6,00, a GG3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Dortmund.

Brazilac je bio među najzaslužnijima pšto je Partizan pre jedne decenije igrao Ligu šampiona kada je sa klupe Parni valjak takođe predvodio Aleksandar Stanojević. U srpski fudbal je stigao iz portugalske tteće lige na pozajmicu u Crvenu zvezdu. Dobro se pokazao, ali crveno-beli nisu imali novca da otkupe njegov ugovor pa je potpisao za Partizan. Posle crno-belih Brazilac je igrao u Kini za Gvangžu Evergrande, zatim Kašivu, Atletiko Paranaense, portugalski Kova de Pijedade pre dolaska u Đindao.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda.
Pogledaj vesti o: Kleo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.