PRIJATELJSKI RASTANAK: Bandalovski se lepim rečima oprostio od navijača i ‘voljenog’ kluba (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Jul.2016, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIJATELJSKI RASTANAK: Bandalovski se lepim rečima oprostio od navijača i ‘voljenog’ kluba (FOTO)

Bugarski fudbaler Ivan Bandalovski lepim rečima se oprostio od navijača, ali i kluba u kom je proveo prethodnih godinu dana.

Od dolaska Ivana Tomića na klupu Partizana, njegov imenjak Bandalovski je zauzeo mesto kraj desne aut-linije, dok je njegov konkurent Miroslav Vulićević to mirno podneo i vredno radio.
Na početku nove sezone Vulićević je dočekao svoju šansu, ali se Ivan Bandalovski već posle >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << prve utakmice pobunio, čak i odbio da trenira i zbog toga danas zvanično završio saradnju sa Partizanom.
Ona je prekinuta sporazumno, a u prijateljskoj tonu i sam Bandalovski se obratio navijačima i fudbalskoj javnosti putem svog Instagram profila.
– Danas je za mene jedan od najtežih dana. Proveo sam prelepih godinu i po u u mom voljenom klubu u kojem sam ostavio svaki atom snage na terenu, izgarao za svaki šut, za svaki gol i nove bodove. Sa momcima sam ponosno osvojio titulu prvaka i Kup Srbije, igrao Evropu i te trenutke nikada neću zaboraviti, baš kao što neću zaboraviti svaki aplauz, pljesak i podršku sa tribina i Juga!
– Ponosan sam na svaki sekund proveden na terenu pred Grobarima. Život je nepredvidiv i sprema nas za novo putovanje na koje krećem sa koferima ljubavi prema Partizanu i pun najlepših uspomena. Ne opraštamo se, već samo pozdravljamo, jer u meni imate najvećeg navijača. Napred Partizan, do pobede! – napisao je Ivan Bandalovski.
 
A photo posted by Ivan Bandalovski Official (@bandalovski2) on Jul 19, 2016 at 8:41am PDT


The post PRIJATELJSKI RASTANAK: Bandalovski se lepim rečima oprostio od navijača i ‘voljenog’ kluba (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.