PRIHVATIO BIH PARTIZAN BIO DVANAESTI ILI PRVI Nikolić otkrio kako je umesto Kipra završio u Humskoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 18:04

"PRIHVATIO BIH PARTIZAN BIO DVANAESTI ILI PRVI" Nikolić otkrio kako je umesto Kipra završio u Humskoj

Još jednom je pokazao privrženost klubu.

Napadač Partizana Nemanja Nikolić govorio je za Telegraf po povratku u redove crno-belih.

Otkrio je centarfor da je imao ponudu sa Kipra.

- Istina je da sam odbio jednu nekorektnu ponudu, izgleda je bilo suđeno da se vratim u Partizan, potajno sam to i želeo. Čak i kad sam odlazio želeo sam da se brzo vratim u Partizan. Očekivao sam da ce Kiprani ispoštovati dogovor koji smo postigli, to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se nije desilo, ali sada kada pogledam drago mi je što se sve baš ovako desilo i što sam u Partizanu ponovo. Hvala im na tome što nisu ispoštovali dogovor! - istakao je Nikolić.

Presudio je razgovor sa Igorom Duljajem.

- Nisam ni sekunde razmišljao, razgovarao sam sa trenerom Duljajem, objasnio mi je šta ocekuje od mene i lako smo našli zajednicki jezik. Trudiću se da se u ovom mandatu prikažem u još boljem svetlu. Mislim da ovde postoji veliki kvalitet i da ćemo uz pojačanja kojih ce sigurno biti napraviti bolju priču kako za igrače tako i za klub - rekao je napadač, pa otkrio razgovor sa trenerom crno-belih posle utakmice Vojvodina – Partizan u Novom Sadu.

- Istina je, šalili smo se posle te utakmice, rekao mi je da mu treba igrač kao ja, odgovorio sam da ću zbog Partizana i njega da „dođem i pešice“. Povratak je takođe bio moja želja i planiram da ostanem dok god imam dobar učinak i dok me ljudi iz kluba žele. Nisam krio nikada gde god sam igrao da navijam za Partizan, to je ljubav od malena i za mene je moj klub najbolji bez obzira na sve što se dešava. Partizan je za mene uvek broj jedan.

Osvrnuo se i na prvi mandat u klubu.

- Na ličnom planu naravno da ima nedovršenog posla. Nažalost, imao sam po dolasku tada veliki peh, na prvom treningu pred utakmicu protiv Rudara iz Pljevalja sam doživeo povredu kolena i dva meseca sam bio van terena. Naprsla mi je cašica posle sudara sa Zdjelarom. Ostaje žal što sam morao da pauziram na samom pocetku kada sam trebao da se adaptiram i dokažem i da to sve krene nekim normalnim tokom. Potom je bilo i promena u klubu ali to je sve normalno. Želja mi je da se sada pokažem u što boljem svetlu i da odigram što bolju sezonu kako na ličnom planu tako i za klub.

Još jednom je istakao koliko mu je crno-bela boja u srcu.

- Partizan i da je bio deseti, dvanaesti ili prvi - ja bih uvek rado prihvatio ponudu. Kada govorimo o tom četvrtom mestu, mislim da je ključna utakmica bila sa Čukaričkim koju je Partizan nažalost izgubio. Da smo tada pobedili sledeća bi se igrala u Humskoj gde bi Partizan bio veliki favorit. Ovako se desilo da izgube oba meča i tim završi na cetvrtom mestu - rekao je Nikolić.

Dolazi kao zamena za Rikarda, jednog od najboljih stranaca u istoriji Partizana.

- To je dodatni motiv, Rikardu treba čestitati za uspehe u prvom i drugom mandatu. On je pokazao da je „gol-mašina“, ne sećam se da je ijedan stranac oborio tolike rekorde, treba mu skinuti kapu i ja mu želim sve najbolje. Ostavio mi je u amanet da odradim to i bolje, nadam se da ce me sreća i zdravlje služiti.

Ne želi da daje nikakva obećanja.

- Ne volim da govorim unapred, nadam se što boljem plasmanu, početak je izuzetno važan. Svaki veliki klub živi od rezultata i verujem da ćemo videti Partizan u potpuno drugačijem svetlu - zaključio je Nikolić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Partizan se voli i kada je 12. na tabeli" VIDEO

Izvor: B92, 04.Jul.2023

Novi igrači Partizana, Frenki Kanute i Nemanja Nikolić, odradili su prvi trening sa ekipom, a potom su razgovarali za klupski sajt...Nemanja Nikolić u opširnom intervjuu nije krio koliko voli Partizan, u koji je stigao nenadano..."Istina je da sam odbio jednu nekorektnu ponudu, izgleda je bilo suđeno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.