PRIČAO JE DA JEDVA ČEKA DA DOĐE: Čović otkrio kako je Partizan ukrao Zvezdi veliko pojačanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 08:41

PRIČAO JE DA JEDVA ČEKA DA DOĐE: Čović otkrio kako je Partizan ukrao Zvezdi veliko pojačanje

Prvi čovek crveno-belih direktan.

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović izneo je neke vrlo zanimljive informacije o dešavanjima tokom letnjeg prelaznog toka.

Jedna od njih je vezana i za transfer Mateuša Ponitke, koji je pred ovu sezonu stigao u redove Partizana iz Panatinaikosa.

- Duško Ivanović je prvi pričao sa Ponitkom. Sve je dogovorio sa njim osim finansijskih elemenata. Onda se dogodilo to da nekoliko dana nije mogao da stupi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kontakt sa njim. Desilo se da je otišao u Partizan, iako je pričao da jedva čeka da dođe kod nas i igra za Ivanovića. Verovatno je isto to pričao i treneru Partizana – podsetio se Čović u podkastu “Sa Lukom i Kuzmom”.

Najnovije vesti o KK Partizan možete naći OVDE.

Najnovije vesti o KK Crvena zvezda možete naći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.