Izvor: HotSport.rs, 28.Sep.2015, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIČA SE: Partizan dovodi centra Velike Britanije?

Košarkaški klub Partizan uskoro bi mogao da dobije inostrano pojačanje na poziciji centra. Reč je o momku rođenom u Engleskoj.

Crno-beli žele da u što kraćem roku formiraju tim za početak sezone u ABA ligi. Ostalo im je još malo vremena, pošto je prvo kolo na programu za šest dana. Zbog toga u Partizanu užurbano rade na dolasku novih igrača. Jedan od onih koji bi mogao iz inostranstva da stigne u Beograd jeste centar Rajan Ričards. Reč je o >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 213 cm visokom Britancu, 24-godišnjem momku koji je nastupao u Kini za Guangksi Veizuang Rinos. U javnosti se malo zna o ovom košarkašu, koji je 2010. godine u drugoj rundi drafta izabran od strane San Antonija, ipak u NBA ligi nije nastupao. I pored visine i pozicije na kojoj igra po snimcima se može zaključiti da ga odlikuje dobar šut spolja.
(Izvor: YouTube/Tamas Karacsony)
U karijeri je igrao za Belfus Mons, Gran Kanariju, BBC Montej, Lugano Tigers, Sukhumi, Aseko Prokom Gdinju, Cepter Beč, Al Naser Dubai, Ikaros, Kermend iz Mađarske, Azad Teheren i Guangksi.
The post PRIČA SE: Partizan dovodi centra Velike Britanije? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROBLEM MANJE ZA PARTIZAN: Kosta Perović se vraća kući!

Izvor: HotSport.rs, 28.Sep.2015

KK Partizan ima jedan problem manje – pronašao je centra. Posle osam godina, Kosta Perović se vraća u klub i biće prvi centar crno-belih.. . Posle šest osvojenih trofeja, pet titula prvaka države, jedne ABA lige otišao je u Golden Stejt. U poslednjoj evroligaškoj sezoni u crno-belom dresu prosečno...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.