PREVIŠE SU TRAŽILI: Partizan izvisio za pojačanje iz KLS-a (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 15:13

PREVIŠE SU TRAŽILI: Partizan "izvisio" za pojačanje iz KLS-a (FOTO)

Pregovori propali iz finansijskih razloga.

KK Partizan bio je zainteresovan za angažman krilnog centra Vojvodine Dušana Beslaća, ali su pregovori propali iz finansijskih razloga.

Naime, prema saznanjima izvorima bliskim klubu iz Humske, ogroman buyout i plata Beslaća su bili problem.

🖤🤍👀 pic.twitter.com/IrkvTV6DAa
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Damza (@Damza57) July 6, 2023

Beslać ima 24 godine, igra primarno na poziciji krilnog centra, dok može da pokriva i poziciju centra. Visok je 206 centimetara, prošle sezone je u proseku beležio 21.6 poena, oko 7 skokova, uz blizu 42% šuta za 3.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VIRTUS SE POHVALIO: Marko Belineli produžio ugovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 12:25

Ostaje u Bolonji...Marko Belineli je produžio ugovor sa Virtusom iz Bolonje do kraja sezone 2024/2025...Italijanski klub je potvrdio da će Belineli još dve sezone nositi dres Virtsa...🔊 𝐁𝐄𝐋𝐈 𝟐𝟎𝟐𝟓..La 𝐕 nelle mani del Beli 🔥..Marco Belinelli rinnova con la Virtus Segafredo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.