Izvor: HotSport.rs, 11.Jan.2016, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREUZIMA PELCER: Vilijams će u Partizanu nositi broj kao i prethodni ljubimac Grobara

Novi košarkaš Partizana Derel Vilijams zadužio je crno-belu opremu i odabrao svoj novi broj na dresu.

Već smo pisali o iznenađenju koje je dočekalo košarkaše Partizana po završetku sinoćne utakmice sa Cibonom. Bio je to novi saigrač, centar visok 205 centimetara, Derel Vilijams, koji je sa osmehom čekao ispred svlačionice svoje nove drugove.
Danas je obavio kontrolne preglede i zadužio opremu, a odlučio se za dres sa brojem 25, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << koji je pre njega nosio Milan Mačvan, jedan od prošlosezonskih ljubimaca navijača Partizana.
– Ovde sam da odigram ulogu koju mi trener nameni. Želim da treniram naporno, napredujem i uklopim se što bolje. Radujem se svakodnevnom radu i napretku sa mojim novim trenerom i saigračima. Spreman sam, i učiniću sve što mogu na terenu da moj tim pobedi – bile su prve impresije Amerikanca.
– Učim o klubu. Na osnovu onoga što čujem i onoga što sam bio u prilici da vidim, radi se o zaista velikom klubu i veoma sam srećan što sam ovde – poručio je Vilijams.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.