PREOKRET! ŽALBA PRIHVAĆENA: Partizan igra KLS

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 11:39

PREOKRET! ŽALBA PRIHVAĆENA: Partizan igra KLS

Vraćaju se posle dve godine odsustva.

KK Partizan posle dve godine odsustvovanja, naredne sezone će igrati Košarkašku ligu Srbije - saznaje Telesport.

Prvobitno je crno-belima zabranjeno učešće u domaćem takmičenju ove godine je razlog navodno bila administracija. KLS je objavila da Partizan ne ispunjava određene uslove, te da zbog nedostatka administrativnih podataka ne mogu dobiti licencu za igranje takmičenja i u narednoj sezoni. Nakon toga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je usledila ekspresna reakcija crno-belih, te žalba nadležnom KSS-u.

Žalba je prihvaćena od strane saveza! Kako je navedeno u obrazloženju, crno-beli su izmirili sva neophodna dugovanja čime su otklonjene prepreke za dobijanje pomenute licence. Takođe, naznačeno je da je ova odluka konačno i da na nju niko od aktera nema pravo žalbe.

U istoj odluci potvrđeno je da Partizan može igrati svoje domaće mečeve u „Štark Areni“. Ono što je neophodno jeste da crno-beli do prvog oktobra dostave dokaz o ispunjenosti svih neophodnih uslva u pogledu registracije ekipe i potrebnog broja igrača ili će im u suprotnom licenca biti oduzeta.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.