PREOKRET PARTIZANA? Panter je sve objasnio

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024, 12:56

PREOKRET PARTIZANA? Panter je sve objasnio

Crno-beli posle zaostatka od 24 poena savladali Makabi.

Košarkaši Partzizana napravili su sinoć istorijski preokret u meču 21. kola Evrolige i posle minuisa od 24 poena ipak uspeli da savladaju Makabi iz Tel Aviva. Kapiten crno-beli Kevin Panter smatra da je preokret došao zahvaljuujući karakteru njega i saigrača.

 - Karakter, ja mislim da je to krakter. Borili smo se i na kraju smo nagrađeni - rekao je Panter koji je brzo napravio tri faula, zbog čega je imao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << manju minutažu nego obično. - Uvek sam uz momke. Napravio sam brzo tri faula, ne slažem se baš sa svim. Nastavio sam da bodrim ekipu. Pokušali smo u drugom poluvremenu kontrolišemo igru. Promašili smo dosta šuteva. Oni su sjajno igrali i trčali.

Partizan je do preokreta stigao u drugom poluvremenu na krilima Doužera, Jaramaza, Trifunovića i Nanelija.

 - Mislim da je to važno, da imaju samopouzdanja. Ako nemaš mentalitet i samopouzdanje, bilo gde na svetu neće biti najbolje - istakao je Panter.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.