PRELAZNI ROK: Da li je ovo znak da se ovaj iskusni štoper vraća u Partizan?

Izvor: HotSport.rs, 15.Dec.2016, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRELAZNI ROK: Da li je ovo znak da se ovaj iskusni štoper vraća u Partizan?

U izjavi za TV Arenu sport trener Partizana Marko Nikolić je istakao da će crno-belima biti potrebno pojačanje na poziciji štopera, pošto Gregoru Balažicu ističe ugovor.

Partizan ove zime ostaje na dva imena u centralnom delu poslednje linije. Gregoru Balažicu ističe ugovor, te ostaju samo mladi Nikola Milenković i iskusni Bojan Ostojić. Zbog toga je Marko Nikolić istakao da >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << će prvi cilj uprave biti da dovede štopera.
On je možda već tu. Naime, na utakmici sa Spartakom gost je bio drugi Slovenac Branko Ilić. Iskusnom 33-godišnjem štoperu je istekao ugovor sa Uravom, iako je bilo govora da bi mogao u Olimpiju kod Ranka Stojića do dogovora nije došlo, te je Slovenac i dalje slobodan agent. Kada ga je Marko Nikolić ugledao u hodniku stadiona dobacio je novinarima:
FOTO: STARSPORT – Napišite da se vraća.
Slovenac je brzo odgovorio:
– Ma, neee…
Verujemo da Grobari ne bi imali ništa protiv da se Branko Ilić vrati, jer je jedan od najzaslužnijih za Partizanovu poslednju osvojen u titulu.
The post PRELAZNI ROK: Da li je ovo znak da se ovaj iskusni štoper vraća u Partizan? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle dve godine napušta Humsku: Partizan se oprašta od defanzivca (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Dec.2016, 09:42

Gregor Balažic od danas više neće biti član Partizana!..Iskusnom slovenačkom defazivcu istekao je ugovor sa crno-belima, a uprava je odlučila da mu ne ponudi novi...Balažic je dve godine nosio dres Partizana i uspeo je da osvoji jednu titulu i kup...Ove polusezone nije bio standardan štoper....

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.