PREDSTAVLJEN U RUBINU: Vujačić stigao u Kazanj, Partizanu milion evra (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 14:16

PREDSTAVLJEN U RUBINU: Vujačić stigao u Kazanj, Partizanu milion evra (VIDEO)

Trogodišnji ugovor.

Dosadašnji fudbaler Partizana Igor Vujačić potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Rubinom, saopštio je klub iz Kazanja.

U saopštenju Rubina se navodi da će Vujačić u ruskom klubu nositi dres sa brojem 15. Rubin je Partizanu platio obeštećenje od milion evra za crnogorskog štopera.

🇲🇪🆕 pic.twitter.com/PXIQscn09i

— «Рубин» Казань (@fcrk) July 4, 2023

Vujačić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (29) je pre Partizana igrao za Zetu, Vojvodinu, Viđev i Mogren, a bio je član Partizana od 2019. godine.

On je za klub iz Humske odigrao 129 i upisao 11 golova i šest asistencija.

Za reprezentaciju Crne Gore nastupio na 29 mečeva. Nova sezona u ruskom šampionatu počinje 22. jula, a Rubin će u prvom kolu gostovati Lokomotivi u Moskvi.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sada je i zvanično: Bivši igrač Partizana predstavljen u Rubinu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Jul.2023

U saopštenju Rubina se navodi da će Vujačić u ruskom klubu nositi dres sa brojem 15. Rubin je Partizanu platio obeštećenje od milion evra za crnogorskog štopera Dosadašnji fudbaler Partizana Igor Vujačić potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Rubinom, saopštio je klub iz Kazanja. U saopštenju...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

VUJAČIĆ PREDSTAVLJEN U NOVOM KLUBU: Bivši fudbaler Partizana stigao u prostorije svog tima! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2023

Nova epizoda za crnogorskog štopera Crnogorski fudbaler Igor Vujačić napušta Partizan i nastavlja svoju karijeru u ruskom Rubinu. Danas je potpisao trogodišnji ugovor sa ekipom iz Kazanja, čime se zvanično pridružio njihovom timu. Klub Rubin je objavio saopštenje u kojem se ističe da će Vujačić...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.