PREDSTAVLJEN PAVLOVIĆ: Došao sam da pomognem mom Partizanu, možda ostanem i naredne sezone

Izvor: Kurir, 11.Feb.2014, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDSTAVLJEN PAVLOVIĆ: Došao sam da pomognem mom Partizanu, možda ostanem i naredne sezone

Aleksandar Pavlović je potpisao ugovor sa crno-belima do kraja sezone, ali nije odbacio mogućnost da i ostane i duže

BEOGRAD - Novi košarkaš Partizana Saša Pavlović rekao je da je kao veliki navijač crno-belih došao da pomogne klubu u teškoj situaciju i poručio da postoji mogućnost da ostane i naredne sezone.

"Zahvalan sam svima iz kluba na dobrom prijemu, prezadovoljan sam. Od uprave do saigrača svi su me prihvatili, znam očekivanja navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i daću sve od sebe da postignemo što bolje rezultat. Od Partizana se uvek očekuju titule i daćemo sve od sebe da to i ostvarimo", rekao je nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore i bivši NBA igrač.

On nije odbacio mogućnost da ostane i posle leta, uprkos tome što je sa crno-belima dogovorio saradnju do kraja sezone.

"Uvek postoji mogućnost za to, nikad nisam daleko razmišljao, ja sam veliki partizanovac, ako bude bilo potrebe i ako bude sve kako treba i to je moguće", poručio je Pavlović i konstatovao da nije razmišljao o povratku u reprezentaciju.

Trener crno-belih Duško Vujošević izrazio je zadovoljstvo što je konačno pred novinarima lepim povodom.

"Poznata je situacija oko povreda naših igrača, pre svega mislim na povrede Vestermana i Milosavljevića. Pavlović dugo nije imao utakmice i ne može odmah da bude spreman. Pažljivo biramo igrače, osnovni kriterijum je da mora da bude dobar čovek i da može timski da razmišlja. Treba imati strpljenja, jer nije došao sam da rešava probleme, niti je potpuno spreman i uklopljen, ali verujem da će ekipa njegovim dolaskom i povratkom Bertransa biti kompententa za takmičenja koja predstoje", istakao je Vujošević i napomenuo da je akcenat na Jadranskoj ligi preko koje se izlazi u Evroligu sledeću sezone.

Kada je u pitanju predstojeći duel protiv Žalgirisa u Top 16 fazi elitnog takmičenja (četrvtak 18.45) trener crno-belih bio je kratak.

"Ne treba zaboraviti da se Žalgiris plasirao u Top 16 fazu sa pet pobeda, pokazali su da imaju kvalitet, promenili su koncepciju u odnosu na prethodne godine i sad imaju samo jednog stranca. Tipični su predstavnici litvanske košarke, mnogo trče i šutiraju, dobro su popunjeni na svim pozicijama", istakao je Vujošević.

Pavlović neće moći da debituje u crno-belom dresu sa brojem osam protiv Žalgirisa, jer stiče pravo nastupa tek u drugom krugu, ali će zaigrati narednog vikenda protiv Širokog.

>

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

PREDSTAVLJEN PAVLOVIĆ: Došao sam da pomognem mom Partizanu, možda ostanem i naredne sezone

Izvor: Kurir, 11.Feb.2014

Aleksandar Pavlović je potpisao ugovor sa crno-belima do kraja sezone, ali nije odbacio mogućnost da i ostane i duže..BEOGRAD - Novi košarkaš Partizana Saša Pavlović rekao je da je kao veliki navijač crno-belih došao da pomogne klubu u teškoj situaciju i poručio da postoji mogućnost da ostane...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.