PREDSTAVLJEN: Milosavljević odabrao broj 21 u Albi (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Jun.2015, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDSTAVLJEN: Milosavljević odabrao broj 21 u Albi (FOTO)

Sada već bivši kapiten Partizana Dragan Milosavljević predstavljen je danas u Albi, kao novo pojačanje berlinskog kluba.

Milosavljević se novom klubu obavezao na dvogodišnju vernost, a odabrao je da na dresu nosi broj 21 (u Partizanu je nosio 12). 
Foto: Twitter Ovo je njegov prvi inostarni angažman. U Humsku je stigao 2010. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << godine iz Radničkog. Sa Partizanom je  osvojio četiri titule prvaka Srbije i po dva Kupa i ABA lige. U ABA ligi je minule sezone prosečno beležio 11 poena, 3,7 skokova i 1,7 asistencija.
Svojim ponašanjem, igrom i zalaganjem na terenu osvojio je srca izbirljivih Grobara za sva vremena. Oni su mu posvetili ovaj klip za ioproštaj, a poznato je da se takva čast ne ukazuje svakome. 
The post PREDSTAVLJEN: Milosavljević odabrao broj 21 u Albi (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Saša Obradović: Milosavljević će biti lider Albe!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2015, 12:22

Trener berlinskog kluba prezadovoljan pojačanjem iz Srbije..Alba ima tešku sezonu iza sebe,  igrala se solidno u Evroligi, nije osvojila titulu u Nemačkoj, a napustili su je najbolji igrači Aleks Renfro i Redži Reding. Međutim, angažman Dragana Milosavljevića, uz izvestan produžetak ugovora...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.