PREDSEDNIK CRVENO-BELIH PRIZNAO: Večeras će navijati ZA REAL MADRID! Ne želi da Partizan prođe

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 18:30

PREDSEDNIK CRVENO-BELIH PRIZNAO: Večeras će navijati ZA REAL MADRID! Ne želi da Partizan prođe

Nimalo suptilno.

Evropska košarkaška javnost oduševljena je Partizanom i crno-beli imaju naklonost publike širom Starog kontinenta.

Međutim, ima i onih koji će ove večeri od 21.00 navijati za Real u majstorici četvrtfinalne serije, iz čistog ličnog interesa.

Naime, direktor Olimpijakosa Nikos Lepeniotis je nakon prolaska tima iz Pireja na završni turnir izjavio da bi želeo Real i Monako u Kaunasu, a ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan i Makabi

- Zvanično, sva četiri kluba na F4 dobiće isti broj karata. Ukoliko se Partizan i Makabi ne plasiraju, Olimpijakosu će biti olakšan posao da dođe do dodatnih ulaznica. Španci, recimo, nikada ne uzimaju više od 300 karata. Zato će sva odluka da padne u sredu veče, tada ćemo saznati kakve su nam šanse da dobijemo još ulaznica - rekao je Lepeniotis.

Two places remain ✔️ @Olympiacos_BC @FCBbasket

Will find out who they play in Kaunas tomorrow 👀

Here is the Updated Bracket after the first Game Five tonight! pic.twitter.com/8yGbLU2j9C

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) May 9, 2023

Jasno je, Monako nema veliku populaciju, niti su navijači Reala željni puta u Litvaniju, dok bi Srbi i Izraelci sigurno izazvali invaziju na završni turnir.

Da li će se Lepeniotisu ispuniti želja saznaćemo ove večeri – Monako dočekuje Makabi od 20.00, a Real Partizan od 21.00.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.