PRED REVANŠ SA AEKOM: Ponovo se oglasio FK Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2022, 15:12

PRED REVANŠ SA AEKOM: Ponovo se oglasio FK Partizan

Obaveštenje.

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da će prodaja ulaznica za revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv kiparskog AEK početi u ponedeljak, 8. avgusta od 10 časova.

Crno-beli su juče poraženi u Larnaki sa 2:1, a revanš utakmica u Humskoj igraće se 11. avgusta (21.00).

Cene ulaznica za pomenuti meč su sledeće: južna i severna tribina - 800 dinara, istok - 1.000, zapad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bok - 1.000, zapad centar 1.200, lože istok 3.000, a lože zapad 5.000 dinara.

Ulaznice će biti moguće kupiti na blagajni stadiona Partizana od 10 do 18 časova, kao i putem sajta www.ticketline.rs.

Iz Humske su poručili da će se karte na dan utakmice prodavati isključivo na blagajni stadiona u Humskoj, kao i da za utakmicu protiv AEK Larnake važe sezonske ulaznice.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.