PRED GOSTOVANJE IGOKEI: Šćepanović pričao o vrednosti Partizanovog grba

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 12:58

PRED GOSTOVANJE IGOKEI: Šćepanović pričao o vrednosti Partizanovog grba

Crno-beli u Laktašima.

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović ocenio je danas da je njegova ekipa u stanju da pobedi Igokeu, ali da, pre svega, mora da poštuje sebe i dres koji nosi da bi joj to uspelo u predstojećoj utakmici u ABA ligi.

- Čeka nas Igokea koja je nakon startnog poraza vezala tri pobede i podigla samopouzdanje pred sutrašnji meč. Sa druge strane, siguran sam da smo u stanju da dodjemo do pobede. Ali, da bismo do nje došli, potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da pokažemo pre svega poštovanje prema sebi i dresu koji nosimo. Potrebno je da glavom i energijom budemo 100 odsto u utakmici, jedino tako možemo do trijumfa - rekao je Šćepanović za klupski sajt.

Košarkaši Partizana igraju u subotu od 20 časova i Laktašima protiv Igokee, utakmicu petog kola ABA lige.

#KKPartizan sutra u Laktašima protiv @BCIgokea

📝https://t.co/hO1ybFaZvW#ABALiga pic.twitter.com/G5KVj6o8bT

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) October 30, 2020

- Svesni smo da nosimo grb koji mnogo vredi i još više obavezuje. Poštovanje prema tom grbu ili klubu se pokazuje zalaganjem na svakoj utakmici -istakao je Šćepanović

.Kapiten Partizana Novica Veličković rekao je da je jedini recept za pobedu da ekipa bude na maksimumu.

- Ako nismo na maksimumu, onda smo itekako ranjivi. Igokea ima solidan tim, lepo su ukomponovani i sigurno nam neće biti lako, ali verujem da smo u stanju da se dignemo posle poraza i da odigramo dobru utakmicu - naveo je Veličković.

Nikada Zvezda nije savladal Himki u gostima, a možda je večeras (18.00) prilika za to, jer su crveno-beli puni samopouzdanja posle pobede nad moskovskim CSKA. Kvota na dvojku u Podmoskovlju je 2,70, dok je kec 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Himki - Zvezda.

Posle četiri kola u regionalnom takmičenju Partizan ima po dve pobede i poraza, a Igokea tri pobede i poraz.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.