PRED DUEL SA PANATINAIKOSOM: Partizan uputio APEL svim navijačima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 15:40

PRED DUEL SA PANATINAIKOSOM: Partizan uputio APEL svim navijačima (FOTO)

Crno-beli podsećaju da stroge propise Evrolige.

Košarkaši Partizana u petak od 20.30 protiv Panatinaikosa igraju meč poslednjeg kola ligaškog dela Evrolige. Pred utakmicu, klub iz Humske se posebnim saopštenjem obratio navijačima, navodeći da je atmosfera iz Arene obišla ceo svet.

Crno-beli podsećaju da strogi propisi elitnog takmičenja moraju da budu poštovani.

– Srčanost, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posvećenost klubu, poznavanje igre i trenutka kada je timu potrebna dodatna podrška su stvari u kojima navijačima Partizana ne mogu da pariraju navijači niti jednog kluba u Evroligi. Sve veće interesovanje za utakmice crno-belih, koje se iz utakmice u utakmicu multiplikuje dovelo je i do problema u organizaciji mečeva kada je u pitanju poštovanje strogih propisa najkvalitetnijeg evropskog takmičenja – stoji u saopštenju.

Apel navijačima!

Stepenice u dvorani moraju biti prazne!

👉🏽 https://t.co/1BFbQ464O8#KKPartizan pic.twitter.com/K8Q4ijXvez

— KK Partizan Mozzart Bet (@PartizanBC) April 11, 2023

Iz Partizana posebno podvlače da stepenice koje vode do ulaza i izlaza iz dvorane moraju da budu slobodne.

– Nepoštovanje ovog propisa, koji garantuje brzu i bezbednu reakciju u slučaju bilo kakvih problema se strogo kažnjava, što je Partizan već osetio na svojoj koži. Ovim putem, klub apeluje na svest navijača da bez obzira što im pomeranje za korak ili dva u velikoj gužvu donosi neki dodatni komotitet uvek na pameti imaju koliku štetu to nanosi Partizanu.

Klub poziva navijače da na vreme zauzmu svoja mesta.

– Cilj pojačane kontrole je da se propisani standardi za bezbednost na mečevima na svaki način osiguraju. Partizan još jednom moli navijače da ranije dođu u dvoranu i da pokažu razumevanje za bezbednosne standarde, koji su propisani i strogo se poštuju u Evroligi – saopštio je Košarkaški klub Partizan.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja. supruga Novice Veličkovića
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.